Σιγουρη για την νικη Γραβανη η ΔΕΕΠ Ροδοπης

Η οργάνωση μετέφερε την στήριξή της

Μπορεί επίσημα το κόμμα της ΝΔ να μην δίνει χρίσματα στους Δήμους, λύνοντας και το πρόβλημα που θα μπορούσε να προκύψει όταν στελέχη της, ή τουλάχιστον άνθρωποι προσκείμενοι σε αυτή, είναι υποψήφιοι (δείτε τον Δήμο Αλεξανδρούπολης) σε άλλους υπάρχουν υποψήφιοι που προέρχονται από τα σπλάχνα της παράταξης. Και επειδή ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, στην πρόσφατη συνάντηση των μελών της Δ.Ε.Ε.Π. Ν. Ροδόπης, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης, τον προγραμματισμό της τοπικής οργάνωσης αναφορικά με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η οργάνωση μετέφερε την έμπρακτη στήριξή της στις υποψηφιότητες των κομματικών επιλογών της κεντρικής διοίκησης τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως τονίζουν, μέλη τους έχουν θέσει υποψηφιότητα και θα δώσουν τον προσωπικό και ομαδικό τους αγώνα, αν και θα πρέπει να θυμίσουμε πως κάποια μέλη τους έχουν συνταχθεί με διαφορετικές παρατάξεις, και στο Δήμο Κομοτηνής.

Για να μην αφήσουν πάντως «σκιές» να αιωρούνται, στη συνάντηση συμμετείχε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής και Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Αντώνης Γραβάνης.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ σημειώνει πως «είμαστε σταθερά προσηλωμένοι και θα δώσουμε ενωμένοι όλοι μαζί τον αγώνα μας, ώστε να συνεχιστεί και την επόμενη πενταετία η επιτυχημένη πορεία του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου.

Όσον αφορά στο Δήμο Κομοτηνής, είμαστε σίγουροι για την αλλαγή σελίδας με τη νίκη του Αντώνη Γραβάνη και της εξαιρετικής ομάδας του, η οποία θα δώσει την ευκαιρία στους χριστιανούς και μουσουλμάνους συμπολίτες μας να έχουν μια σύγχρονη πόλη» όπως αναφέρουν.

Σύντομα λοιπόν όλα θα ξεκαθαρίσουν, και θα δούμε πώς η υποστήριξη θα λειτουργήσει, και ποια από τα στελέχη τους θα εκλεγούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μιας και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.