«Σφηνα» απο την Καβαλα στην «κουρσα» για τη διοικηση του Σισμανογλειου

Πρόσωπο- «έκπληξη» και «κόκκινο πανί» για τον ΣΥΡΙΖΑ του γειτονικού νομού

Σε «θρίλερ»  εξελίσσεται η υπόθεση του διορισμού νέου διοικητή στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής, μιας και η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης του Υπουργείου Υγείας φέρεται να έχει καταλήξει σε πρόσωπο- «έκπληξη», το όνομα του οποίου απουσίαζε από οποιοδήποτε σχετικό σενάριο των τελευταίων μηνών. Ο λόγος γίνεται για τον κ. Γιώργο Φιλιππίδη, κοινωνικό λειτουργό στο επάγγελμα και θητεύσαντα στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων της Καβάλας και μετέπειτα στο ενιαίο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜ-Θ, στο αξίωμα του υποδιοικητή και του α’ αντιπροέδρου αντίστοιχα. Από τη διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας είχε παυθεί, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας πριν από ακριβώς έναν χρόνο.
 
Οι πληροφορίες που θέλουν την επιστροφή του, με την ανάληψη καθηκόντων διοικητή στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής, έχουν προκαλέσει οξύτατες αντιδράσεις, όπως μαθαίνουμε, στους κόλπους της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για «θύελλα» αντιδράσεων που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο γειτονικό νομό, καθότι ο φερόμενος ως «εκλεκτός» του Υπουργείου Υγείας θεωρείται άνθρωπος του περιβάλλοντος του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλη Τιμοσίδη, ενώ αποτέλεσε και επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά για τη διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας.
 
Ποια έκταση μπορεί να πάρουν αυτές οι αντιδράσεις και τι επιρροή μέλλει να έχουν στην τελική απόφαση του Υπουργείου-που σημειωτέον δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα- θα το διαπιστώσουμε τις επόμενες ημέρες… 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.