Σεμιναρια διαχειρισης e-shop και social media απο το ΕΒΕΡ

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Η ψηφιακή παρουσία των επιχειρήσεων σήμερα, αναδείχθηκε ως αιτούμενο αδιαμφισβήτητα από την παρουσία του κορωνοϊού όπως επίσης και το έλλειμμα το οποίο επιδείκνυε η αγορά της Ροδόπης σε ό,τι αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Υπενθυμίζουμε ότι με την έλευση της πανδημίας μόλις ένα 10% των καταστημάτων της περιοχής διέθεταν ηλεκτρονικά καταστήματα σύμφωνα με τις τότε εκτιμήσεις της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου.

Η ψαλίδα αυτή κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ετών έχει κλείσει με μια μεγάλη πλειοψηφία επαγγελματιών να τολμά τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων, γεγονός στο οποίο βεβαίως βοήθησε ιδιαίτερα και το πρόγραμμα e-λιανικό που επιδοτεί την δημιουργία e-shop.

Αυτό που δεν έχει ωστόσο καλυφθεί είναι το έλλειμα της γνώσης διαχείρισης τόσο των ηλεκτρονικών καταστημάτων όσο και των social media που αποτελούν βασικό εργαλείο πωλήσεων, γεγονός που έρχεται να καλύψει σε ένα πρώτο βασικό έστω στάδιο το σεμινάριο με θέμα «Social media και επιχειρήσεις» και «Κατασκευή και διαχείριση e-shop» που διοργανώνει το ΕΒΕΡ τον προσεχή Φεβρουάριο για τα μέλη του.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, είτε τηλεφωνικά στο 2531022547, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ΕΒΕΡ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.