Σε τεσσερις επιτροπες με το καλημερα ο Μιχαλης Πολυτσακης

Απαρατήρητα

Δεν πρόλαβε να κλείσει μήνα στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης Μιχάλης Πολυτσάκης και ανέλαβε ήδη καθήκοντα όχι σε μία, ούτε σε δύο αλλά σε τέσσερις συνολικά επιτροπές του Δήμου.
 
Ο κ. Πολυτσάκης μόλις την 1η Μαρτίου ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα κ.Χατζή Αμέτ Μουσταφά Ιμπράημ στα έδρανα της παράταξης «Εμείς η Πόλη» και στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο κατόπιν εισηγήσεως της επικεφαλής κ. Φελίνας Καζάκου ανέλαβε καθήκοντα στη Δημοτική  Σχολική Επιτροπής Α΄/θμιας Εκπαίδευσης, στη Δημοτική Σχολική Επιτροπή Β΄/θμιας Εκπαίδευσης, στην Επιτροπή Λιμενικού Ταμείου Αβδήρων, καθώς και καθήκοντα αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης «Γευσιγνωσία Α.Ε.».
 
Ο «καταιγισμός» νέων αρμοδιοτήτων του κ. Πολυτσάκη σχολιάστηκε μάλιστα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης με χιούμορ, με την κ. Καζάκου ωστόσο να αποφαίνεται σίγουρη τόσο για την επιλογή της όσο και για τη διάθεση του κ. Πολυτσάκη να προσφέρει τα μέγιστα. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.