Σε πληρη αναπτυξη τα εκλογικα κεντρα των Βουλευτων

Γιατί δεν βρίσκονται στο ισόγειο

Με τον χρόνο μέχρι τις εκλογές να κυλά αδυσώπητος, οι υποψήφιοι βουλευτές προχωρούν στο άνοιγμα των εκλογικών τους κέντρων, των νευραλγικών σημείων τα οποία θα συντονίσουν την προεκλογική τους εκστρατεία στη μάχη του σταυρού.
 
Έτσι στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής εμφανίστηκαν ακόμα δύο εκλογικά κέντρα, το εκλογικό κέντρο του πρώην βουλευτή και Υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, στην είσοδο της πλατείας από την πλευρά της Βενιζέλου, ενώ στο κέντρο της πλατείας, κοντά στην Alpha Bank, βρίσκεται το εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ιατρίδη, επίσης υποψήφιο βουλευτή  της ΝΔ.


 
Να σημειώσουμε πως τα εκλογικά κέντρα αυτά, όπως και τα περισσότερα που έχουν ανοίξει, βρίσκονται στον πρώτο όροφο πολυκατοικιών, μιας και εκ του νόμου, απαγορεύεται να στεγαστεί εκλογικό κέντρο υποψηφίου βουλευτή σε ισόγειο.
 
Έτσι τα εκλογικά κέντρα στεγάζονται σε πολυκατοικίες συνήθως στον πρώτο όροφο μιας και η πρόσβαση είναι πολύ πιο εύκολη.
 
Τέτοιοι περιορισμοί δεν ισχύουν για τα εκλογικά κέντρα κομμάτων, τα οποία θα μπορούν να στεγαστούν στο ισόγειο, όπως ήδη βλέπουμε να γίνεται και στην πόλη μας. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.