Σε ολη την Ελλαδα, μεσω Lidl, τα αρτοποιηματα «Λεχουδης»

Απαρατήρητα

Στα καταστήματα της αλυσίδας Super Market Lidl σε όλη την Ελλάδα θα βρίσκονται πλέον, τα προϊόντα των Θρακιώτικων φούρνων «Λεχούδης», όπως ανακοίνωσε χθες η ίδια η εταιρεία με ανάρτησή της.

Τα ψωμιά, τα αρτοποιήματα και οι χειροποίητες πίτες της εταιρείας, οι συνταγές των οποίων περνούν από γενιά σε γενιά, θα βρίσκονται πλέον σε όλη την Ελλάδα, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο τις γεύσεις της Θράκης.

«Με την γνωστή ποιότητα και την μοναδική γεύση των προϊόντων μας που φτιάχνονται με μεράκι και τα πιο αγνά υλικά 3 γενιές τώρα…για να φτάνει στο τραπέζι σας ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας! Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σας» ανέφερε στην σχετική ανάρτηση η εταιρεία γνωστοποιώντας την συνεργασία τους με τα Lidl τα οποία επίσης δήλωσαν την περηφάνια και την τιμή τους για την συνεργασία αυτή.

«Στη Lidl Hellas πιστεύουμε πολύ στη δύναμη των “ντόπιων”. Στις τοπικές συνταγές, στα έθιμα, στις παραδόσεις, στο μεράκι των ανθρώπων και των τοπικών κοινωνιών. Για αυτό και η συνεργασία μας με τους Θρακιώτικους φούρνους μας γεμίζει χαρά και περηφάνια. Μια οικογενειακή επιχείρηση από τον Ίασμο Ροδόπης που, εδώ και 3 γενιές, φουρνίζει γεύση και παράδοση με τα πιο αγνά ελληνικά υλικά. Συνταγές, τοπικές της Θράκης, από ανθρώπους που σέβονται την ιστορία, την παράδοση και την πίστη στην άριστη ποιότητα. Ψωμιά, κουλούρια, αρτοποιήματα και χειροποίητες χορτόπιτες που μπορείτε και απολαμβάνετε φρεσκοψημένα, πολλές φορές την ημέρα, σε κάθε μας κατάστημα στη γωνιά του “φούρνου” μας» έγραψαν τα Lidl καλωσορίζοντας τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.