«Σε λογικα επιπεδα τα αεροπορικα εισιτηρια στην ΑΜΘ»

Τα παράπονα πολλών συμπολιτών μας ότι το κόστος μετάβασης στην Αθήνα από Καβάλα αλλά κυρίως από Αλεξανδρούπολη με το αεροπλάνο είναι αρκετά υψηλό θέλησαν να αντικρούσουν τα στελέχη της Aegean που επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Τσαλικίδη την Τρίτη 29 Νοεμβρίου.
 
Ερωτηθείς για το θέμα ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Aegean κ. Στέφανος Σαδόπουλος σημείωσε πως τα εισιτήρια είναι όντως υψηλά όταν κάποιος τα κλείνει τη μέρα της αναχώρησης ή μία μέρα πριν, αυτό όμως δεν ισχύει γενικά για τα εισιτήρια όλων των πτήσεων από τα αεροδρόμια της περιοχής.
 
Μάλιστα ανέφερε πως γενικότερα από την αρχή της κρίσης η εταιρεία έχει ρίξει τις τιμές της στα εισιτήρια εσωτερικού κατά μέσο όρο στο 40%, ενώ τόνισε πως οι φόροι αεροδρομίου, που είναι ανελαστικό ποσό και δεν πηγαίνει στην εταιρεία,  πλησιάζουν τα 40 ευρώ.
 
Παράλληλα η υπεύθυνη Βορείου Ελλάδος κ. Μαρία Σιδηροπούλου τόνισε πως η εταιρεία κάνει πολλές προωθητικές ενέργειες για εισιτήρια με χαμηλές τιμές, συμπεριλαμβανομένων και των πτήσεων από τα αεροδρόμια της Περιφέρειάς μας. K.M.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.