Σε κλιμα συγκινησης η εναρξη του δημοτικου συμβουλιου

Αποχαιρετισμός των Αχιλλέα Αποστολίδη και Γιώργου Λεμοντζέλη - Θερμό καλωσόρισμα του Γιάννη Μουρτίδη

Με τον «επίσημο» αποχαιρετισμό των δύο προσφάτως εκλιπόντων μελών τους κ.κ. τους κ.κ. Αχιλλέα Αποστολίδη και Γιώργο Λεμοντζέλη δια στόματος του δημάρχου κ. Γιώργου Πετρίδη, αλλά και των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Κομοτηνής, το απόγευμα της Δευτέρας.
 
Σε κλίμα συγκίνησης ο δήμαρχος και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας μίλησαν για το ποιόν των ανθρώπων που αποχαιρετήσαμε πρόσφατα, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή σε μνήμη αυτών.
 
Ακολούθως το σώμα καλωσόρισε στα έδρανα του τον κ. Γιάννη Μουρτίδη, που έχει διατελέσει επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος και καταλαμβάνει ως πρώτος επιλαχών στις εκλογές του Μαΐου του 2014, την θέση του εκλιπόντος Αχιλλέα Αποστολίδη.
 
Ο κ. Μουρτίδης με την σειρά του εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο των δύο συναδέλφων του, επικεντρώνοντας στο πρόσωπο του κ. Αποστολίδη με τον οποίον όπως είπε τους συνέδεε στενή φιλία, ενώ ακολούθως ευχαρίστησε το σώμα για το θερμό καλωσόρισμα υποσχόμενος πως παρά τα διαφορετικά οικονομικά δεδομένα της εποχής, σε σχέση με αυτά της προηγούμενης θητείας του «με όλες μας τις δυνάμεις, από όλες τις πλευρές θα βάλλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ότι αφορά τους πολίτες του δήμου».Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.