Σε  ετοιμοτητα να συνδραμει οπου χρειαστει η Περιφερεια ΑΜ-Θ

Σε επίπεδο εξοπλισμού η Περιφέρεια ΑΜ-Θ είναι σε καλό επίπεδο σύμφωνα με τον Μ. Ταπατζά

Για την κατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού, τουλάχιστον των μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται στις περιπτώσεις κακοκαιρίας και αντιμετώπισης του χιονιά αλλά και την ετοιμότητα της Περιφέρειας σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα ανταπόκρισης σε πιθανά συμβάντα μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς.

Κάνοντας τον απολογισμό της κατάστασης στο σύνολο της Ροδόπης από ενδεχόμενα προβλήματα λόγω του ψύχους και του παγετού, ο ίδιος ρωτήθηκε σχετικά μιας και μετρά μόλις 11 ημέρες στα νέα του καθήκοντα.

Σύμφωνα με τον ίδιο σε επίπεδο εξοπλισμού η Περιφέρεια ΑΜ-Θ είναι σε καλό επίπεδο, για να σημειώσει ωστόσο πως «πάντοτε θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των καιρών και να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές ώστε να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα», για να γνωστοποιήσει πως θα γίνουν όλες οι πρέπουσες ενέργειες για την συμπλήρωσή του όπου απαιτείται. Ήδη εντοπίζονται ελλείψεις σε μηχανήματα έργου που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συμπληρωθούν.

Ο κ.Ταπατζάς δίνοντας το παράδειγμα του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών όπου και κατά την διάρκεια αυτών των ημερών κλήθηκε να συνδράμει, έσπευσε να δηλώσει την ετοιμότητα της Περιφέρειας να προσφέρει σε όλους τους Δήμους που ενδεχομένως θα απαιτηθεί, για να επαναλάβει πως «η καινούργια διοίκηση της Περιφέρειας σηματοδοτεί πλέον μια καινούργια αρχή με νέες  προσδοκίες και ελπίδες». «Είναι ένα νέο ξεκίνημα όχι μόνο για την περιφερειακή αρχή, αλλά και για όλους τους κατοίκους της περιφέρειάς μας και ευχής έργον είναι να  φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου, καταφέρνοντας να ανταπεξέλθουμε στα όποια  προβλήματα δημιουργηθούν».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.