Σε εποχες προ κορωνοιου ο αριθμος των επισκεπτων στην Θασο

Για έτος σταθμό για τον τουρισμό του νησιού έκανε λόγο ο δήμαρχος

Σημαντικά αυξημένος σε σχέση με τις κορωνοϊού εποχές, είναι ο αριθμός των επισκεπτών που φέτος επέλεξαν και συνεχίζουν, όσο το καλοκαίρι καλά κρατεί την Θάσο για τις διακοπές του.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που θέλουν το νησί να «βουλιάζει» από κόσμο επιβεβαίωσε χθες και ο Δήμος Θάσος ο οποίος σε ανακοίνωσή του έδωσε στοιχεία από το αρμόδιο Λιμεναρχείο σε σχέση με τον περασμένο Ιούλιο σύμφωνα με τα οποία παρατηρείται αύξηση κατά 7,3% των επιβατών και κατά 13,2% των ΙΧ επιβατικών οχημάτων σε σχέση με τον Ιούλιο του 2019, στις πορθμειακές γραμμές σύνδεσης του νησιού.

Μάλιστα σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης έκανε λόγο για «ένα έτος σταθμό για τον τουρισμό στη Θάσο» εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθηση ότι τα νέα στοιχεία για τον Αύγουστο θα είναι ακόμη καλύτερα.

«Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Θάσος αποτελεί έναν ισχυρό και συνεχώς αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό» ανέφερε ο ίδιος τονίζοντας πως συνεχίζεται η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων προς όφελος των πολιτών του νησιού.

Να επισημάνουμε βέβαια ότι τόσο κάτω από την σχετική ανάρτηση του Δήμου όσο και στον «ΠτΘ» δεν είναι λίγοι εκείνοι οι επισκέπτες που επέλεξαν την Θάσο δοκιμάζοντας όμως τις αντοχές τους λόγω των τεράστιων ουρών στην επιβίβαση προς τα ferry boats που εξυπηρετούν την γραμμή. Γεγονός το οποίο επισημαίνουν σε σχόλιά τους ζητώντας άμεσες κινήσεις για την «αποσυμφόρησή» τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.