Σε ειδικη συνεδριαση θα διαμορφωθουν οι προτασεις του Δημου Κομοτηνης για την Διακομματικη

Απαρατήρητα

Σε ξεχωριστή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής θα συζητηθεί το θέμα των προτάσεων του Δήμου προς τη Διακομματική Επιτροπή, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη.

Να υπενθυμίσουμε πως την πρόταση για συζήτηση είχε διατυπώσει δημόσια, πριν την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, η επικεφαλής της παράταξης Πολη-τική Ανατροπή κ. Ελένη Λαφτσή, μετά και την επεισοδιακή επίσκεψη της κ. Μπακογιάννη στην περιοχή μας.

Με δεδομένο ότι ήδη πολλοί έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις δικές τους προτάσεις, ο Δήμος θα πρέπει να καταθέσει και τις δικές του, θα έχει όμως πολύ ενδιαφέρον το πλαίσιο στο οποίο θα διαμορφωθούν: στενά αυτοδιοικητικό, για θέματα του ίδιου του Δήμου, ή πιο γενικό, για να συμπεριλάβει τα γενικότερα ζητήματα ανάπτυξης της περιοχής; Και οι δύο προσεγγίσεις έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα αλλά και κινδύνους, παρόλο που έχοντας μια εικόνα του το έχει διαμειφθεί μέχρι τώρα και πού πάει το θέμα της Επιτροπής, βλέπουμε να υπερτερεί η μαξιμαλιστική πρόταση.

Είδομεν…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.