Σχεδιο διαχειρισης και περισυλλογης των αδεσποτων θα ανακοινωσει ο Δημος Ιασμου

Εντός των επόμενων ημερών από τον Οντέρ Μουμίν

Την ανακοίνωση ολοκληρωμένου προγράμματος συλλογής και διαχείρισης των αδέσποτων ζώων εντός του αμέσως επόμενου διαστήματος προανήγγειλε από το μικρόφωνο του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Με την αφορμή του τελευταίου όπως τόνισε ανασχηματισμού της διοίκησης του Δήμου που ανακοίνωσε χθες, ο κ. Μουμίν εξήγησε πως δεδομένης τόσο της βαρύτητας όσο και της δυσκολίας του αντικειμένου που αφορά στην διαχείριση των αδέσποτων, κράτησε ο ίδιος την αρμοδιότητα αυτή, κάνοντας γνωστό πως εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και πρόγραμμα για την διαχείριση και περισυλλογή των αδέσποτων στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Ιάσμου.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν οι ανακοινώσεις αυτές θα εμπεριέχουν και ενημέρωση σε σχέση με την δημιουργία δημοτικού καταφυγίου, ο Δήμαρχος Ιάσμου υπενθύμισε ότι πρόκειται για εγκεκριμένο έργο με τις διαδικασίες να βρίσκονται σε εξέλιξη, για να εκφράσει την ελπίδα πως έως την λήξη της θητείας της υφιστάμενης δημοτικής αρχής ο Δήμος Ιάσμου θα έχει αποκτήσει κυνοκομείο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.