Σατιρικο βιντεο της ΚΝΕ ΑΜ-Θ για τον Βαγγελη Λαμπακη και τους Αμερικανους του… ΝΑΤΟ (+Βιντεο)

Κριτική με βάση το χιούμορ για τις δηλώσεις του δημάρχου Αλεξανδρούπολης για την δημιουργία Αμερικανικής βάσης στη γειτονική πόλη

Ένα σατιρικό βίντεο αφιερωμένο στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ.Βαγγέλη Λαμπάκη απέστειλε χθες στα ΜΜΕ της Περιφέρειας, η ΚΝΕ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 
Ένα βίντεο με επιλεγμένες δηλώσεις του πρώτου πολίτη της γειτονικής πόλης, επενδεδυμένο με μουσική, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ως άλλη απάντηση στην θέση που έχει εκφράσει ο κ. Λαμπάκης υπέρ της δημιουργίας Αμερικανικής βάσης στην πόλη, αλλά και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και τους ενδεχόμενους ξένους επενδυτές.
 
Το βίντεο αυτό έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης καταδίκης της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Λαμπάκη που ακούγονται στο βίντεο σχετικά με τη μετατροπή τμήματος του λιμανιού της πόλης σε μόνιμη βάση των ΗΠΑ με σκοπό την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας της περιοχής, ενώ μεταξύ άλλων αποτυπώνουν και τις πάγιες θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ εναντίον του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων.
 
Να ρωτήσω κάτι όμως; Τους Ρώσους τελικά το ΚΚΚΕ τους θέλει;
 
Γιατί  εμείς μπορεί βέβαια λόγω της κλασικής τους γραμματείας πολύ να τους αγαπάμε, αλλά γεωπολιτικά τα συμφέροντά τους κι αυτοί δεν εξυπηρετούν πρώτα; Τόσο καλές σχέσεις, διπλωματικές και πολιτικές, με τη γειτόνισσα Τουρκία από την εποχή του Κεμάλ εξάλλου ποιος άλλος έχει;  Θα πείτε όλες οι μεγάλες δυνάμεις το ίδιο κάνουν, κι εμείς σαφώς μαζί σας θα συμφωνήσουμε…
 
Αρα, το μόνο ερώτημα που υφίσταται είναι  αν η χώρα μας έχει στρατηγική επί των συγκεκριμένων ζητημάτων και ποια αυτή είναι… Ο κ. Κοτζιάς μιλά βέβαια για πολυδιάστατη πολιτική, πολυδιάστατα οφέλη όμως μάλλον δεν βλέπουμε… Ν.Β.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.