Σαν να μην υπαρχει η οδευση τυφλων προς το Πανθρακικο Σταδιο

Αμάξια παρκάρουν σε αυτόν μετά την ανάπλαση

Η πρόσφατη ανάπλαση της περιοχής γύρω από τον κόμβο του ΟΑΕΔ, αφορούσε και τους γύρω δρόμους, μεταξύ των οποίων και ο δρόμος προς το Πανθρακικό στάδιο.

Πλέον αντί για το μικρό (και πρακτικά άχρηστο) πεζοδρόμιο που υπήρχε στο χώρο, ο δρόμος βρίσκεται όλος σε ένα επίπεδο, παρόλο που προστέθηκε ένας οδηγός τυφλών (όπως είναι υποχρεωτικό πλέον σε όλα τα έργα).

Και μπορεί οδηγός τυφλών να τοποθετείται μόνο στο έργο που γίνεται τώρα (το οποίο, όπως έχουμε καταγράψει επανειλημμένα, έχει καθυστερήσει σημαντικά)  αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορούμε και να τον αγνοούμε.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως αρκετοί συμπολίτες μας, έχοντας συνηθίσει (πριν το έργο) να παρκάρουν στο συγκεκριμένο δρόμο για να αθληθούν στο Πανθρακικό, βάζουν τα οχήματα τους στο ίδιο ακριβώς σημείο όπως παλιά, μπλοκάροντας παρόλα αυτά τον οδηγό τυφλών, όπως μας κατήγγειλαν αναγνώστες μας, που μας απέστειλαν τις φωτογραφίες που παραθέτουμε.

Όπως μάλιστα παρατήρησαν, το πάρκινγκ που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Σταδίου, είναι άδειο, παρόλα αυτά οι συμπολίτες μας επιλέγουν να παρκάρουν πάνω στη γραμμή τυφλών, κάτι που αποτελεί καθημερινό φαινόμενο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.