Σακελλιων εναντιον «μπατριωτων» του ΣΥΡΙΖΑ Ροδοπης

Απαρατήρητα

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης είναι χωρισμένος σε δύο, διακριτά και αντιπαρατιθέμενα  κομμάτια, έχει φανεί εδώ και καιρό, μιας και η ένταση δεν μπορεί κανείς να πει πως δεν είναι εμφανής.

Πρόσφατες όμως, (και μερικές όχι και τόσο πρόσφατες) αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Οζγκιούρ Φερχάτ, αναπληρωτή συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και παρ’ ολίγον βουλευτή στις προηγούμενες εκλογές (και σχεδόν σίγουρο υποψήφιο στις επόμενες) προκάλεσαν την αντίδραση του πρώην Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, και νυν μέλος της Περιφερειακής ΑΜΘ του κόμματος, κ. Σταμάτη Σακελλίων ο οποίος πάλι διαδικτυακά φωτογραφίζει ως πηγές τους αυτούς που «αυτοχαρακτηρίζονται “αριστεροί και μπατριώτες”» εντός ΣΥΡΙΖΑ, και τους προκαλεί, αφού «χυδαιολογούν δημοσίως, μέσω φβ, ελπίζω να έχουν το θάρρος να τα πουν και εσωκομματικά»

Η ανάρτηση είναι η εξής:

«Διαβάζω στο φβ κάτι  αναρτήσεις που αφορούν στον σύντροφο Οζγκιούρ Φερχάτ, αναπληρωτή συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης. Ειλικρινά δεν θα με απασχολούσε καθόλου το θέμα αν αυτές οι επιθέσεις προερχόντουσαν εκτός κόμματος. Δυστυχώς εκκινούν από κάποιους που αυτοχαρακτηρίζονται “αριστεροί και μπατριώτες”. εντός κόμματος. Αν λοιπόν χυδαιολογούν δημοσίως, μέσω φβ, ελπίζω να έχουν το θάρρος να τα πουν και εσωκομματικά. Γιατί για την Αγγελική, την γραμματέα μας και τον Οζγκιούρ, τους ξέρουν οι σύντροφοι και για το ήθος τους και για τους αγώνες τους χρόνια τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Για όσους ζητούν ανασυστάσεις και διάφορα άλλα φαιδρά απλώς γέλιο. Μόνο μια απορία, τέτοιου ύφους επιθέσεις στον Οζγκιούρ κάνει και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Ροδόπη Ιλχάν Αχμέτ. Τι δεν καταλαβαίνετε;»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.