“Roxy”: Μια ταινια μικρου μηκους με αφορμη την Παγκοσμια Ημερα αδεσποτων ζωων

Με γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα των αδέσποτων ζώων

Η 4η Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ζώων. Με αφορμή την ημέρα αυτή γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί έλαβαν μέρος αφιλοκερδώς σε μια ταινία μικρού μήκους διάρκειας τριών λεπτών, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα των αδέσποτων ζώων και την προστασία τους.
 
Οι ηθοποιοί που έλαβαν μέρος: Ελένη Φιλίνη, Ντίνος Καρύδης, Άννα Αδριάνου, Λευτέρης Ελευθερίου, Φωτεινή Ντεμίρη, Γιώργος Χρανιώτης, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Μάνος Πίτζης, Πάνος Απέργης, Γρηγορία Αυγερινοπούλου και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, σχεδιαστές μόδας τραγουδιστές κτλ.
 
Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αρτέμης Σαμοθράκης με βοηθό σκηνοθέτη τον Αλέξανδρο Κατσάρη. Πρόκειται για μία ανεξάρτητη προσπάθεια σκοπός της οποίας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην «lifo.gr» η σκηνοθέτης είναι «να ζητήσουμε την στήριξη σας ώστε το μήνυμα της να μεταδοθεί και να φτάσει σε όσους δυνατόν περισσότερους αποδέκτες»
 
Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα, ταυτόχρονα με τη μεγάλη εικαστική έκθεση 36 καλλιτεχνών από ολόκληρη την Ελλάδα ‘’LOVETHESTRAYS’’ οι οποίοι θα εκθέσουν έργα αφιερωμένα στη προστασία των αδέσποτων ζώων, ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν τροφές για κατοικίδια, αξεσουάρ και πρώτης ανάγκης, ώστε να υποστηριχθούν φιλοζωικές οργανώσεις και αδέσποτα ζώα που τα έχουν ανάγκη. N.B.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.