Ραντεβου στην μαθητικη… παρελαση

Έκλεισε και μάλιστα με επιτυχία το φετινό καρναβαλικό τριήμερο εκδηλώσεων της Κομοτηνής, με την άκρως επιτυχημένη καρναβαλική παρέλαση που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτο και έκανε στην κυριολεξία τους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής να «ξεχειλίσουν», που αν μη τι άλλο αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία των διοργανωτών, καθότι τόσο κόσμο και μάλιστα για καλό σκοπό συγκεντρωμένο στους δρόμους της πόλης δεν έχουμε ματαδεί.
 
Μάλιστα όπως κατέγραψε και ο φακός του «ΠτΘ» και μας χαροποίησε ιδιαίτερα είναι και η μεγάλη συμμετοχή και από πλευράς των μουσουλμάνων συμπολιτών μας, που έδωσαν το παρών χειροκρότησαν τους καρναβαλιστές και διασκέδασαν επίσης.
 
Τελευταία εκδήλωση η μαθητική παρέλαση του επόμενου Σαββάτου, η οποία επίσης πραγματοποιείται για δεύτερη φορά και αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, καθότι οι απόκριες είναι αφιερωμένες στους μικρούς μας φίλους.
 
Αυτό δεν σημαίνει  ωστόσο ότι γονείς, συγγενείς κ.ο.κ. δεν μπορούν να αδράξουν την ευκαιρία για να ξαναπαρελάσουν πλάι στα παιδιά τους στους δρόμους της Κομοτηνής. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.