«Ραδιοφωνο» ανθρωπιας

Το καφέ μπαρ «Ραδιόφωνο», δηλώνει, μέσω των μέσων κοινωνική δικτύωσης, ότι μπορεί να φιλοξενήσει στο χώρο του, οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες της ανθρωποφαγίας, έρχονται μερικές φορές κάποιοι με πράξεις, και όχι με λόγια, να δείξουν πως δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά.

Αυτό ανέδειξε και το γνωστό καφέ μπαρ «Ραδιόφωνο», το οποίο δηλώνει, μέσω των μέσων κοινωνική δικτύωσης, ότι μπορεί να φιλοξενήσει στο χώρο του, οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση κι έχουν έλλειψη θέρμανσης.

Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Παρακαλώ, αν γνωρίζετε ανθρώπους και ειδικά οικογένειες με μικρά παιδιά, που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση κι έχουν έλλειψη θέρμανσης, ενημερώστε τους ότι μπορούν να έρχονται στο “ραδιόφωνο” όλο το χειμώνα, να μείνουν όσες ώρες θέλουν, να ζεσταθούν, να διαβάσουν και τα πιτσιρίκια τα μαθήματά τους.

Δεν χρειάζεται ούτε να παραγγείλουν, ούτε να αφήσουν χρήματα. Έτσι κι αλλιώς το μαγαζί είναι ανοιχτό, έτσι κι αλλιώς έχει την θέρμανση σε λειτουργία, έτσι κι αλλιώς είναι άδειο (εκτός από 2-3φίλους) οπότε δεν θα ενοχλήσουν κανέναν.

Αρκεί να έχουν μαζί τους τα χαρτιά εμβολίων κτλ , για να είμαστε νόμιμοι. Το μαγαζί είναι ανοικτό συνήθως απ’ το απόγευμα μέχρι το βραδάκι, κι αν χρειαστεί κάποιος να επικοινωνήσει, μπορεί να στείλει μήνυμα στο προφίλ»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.