Πτυχιουχοι και οι «δικοι μας» Γιωργος Νικοπουλος και Αγγελικη Σιτρα

Παρέλαβαν τα πτυχία τους στη χθεσινή ορκωμοσία

Δύο «δικοί μας» άνθρωποι, της οικογένειας του «ΠτΘ» παρέλαβαν χθες τα πτυχία τους στην ορκωμοσία της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο λόγος για τον Γιώργο Νικόπουλο – Εξηντάρη, για τον οποίο το πτυχίο της Νομικής είναι το τρίτο μετά το πτυχίο Marketing και των μεταπτυχιακών του σπουδών στην διοίκηση επιχειρήσεων, επί των οποίων άλλωστε εργάζεται ήδη ως σύμβουλος επιχειρήσεων στο κλεινόν άστυ.

Ο λόγος και για την Αγγελική Σιτρά αγαπημένο μέλος της οικογένειας του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm», μία εκ των δύο “λαternαtive” εκ της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής ερχόμενη που με την επιστροφή της στην Κομοτηνή για λόγους ορκωμοσίας φρόντισε και μας χάρισε μία ακόμα έκτακτη “λαternαtive” βραδιά, το βράδυ της Τρίτης, με την συνοδεία αυτή τη φορά του Νικόλα Παναγιωτόπουλου.

Στον Γιώργο και την Αγγελική μας, την Αγγελική και τον Γιώργο μας, αλλά και στο σύνολο των αποφοίτων που παρέλαβαν χθες τα πτυχία τους στις δύο τελετές ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκαν ευχόμαστε Καλή σταδιοδρομία… λαμπρή, φωτεινή και ανεμπόδιστη στον δρόμο που ο καθένας και η κάθε μία εξ αυτών έχει επιλέξει!

Θερμά συγχαρητήρια!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.