Πτυχιο απο το Τμημα Ιστοριας και Εθνολογιας και για τον συναδερφο Γιαννη Τομαδακη

Υπό το βλέμμα της οικογένειάς του

Ο Γιάννης Τομαδάκης, συνάδερφος δημοσιογράφος, μπορεί να έχει ως έδρα του τον Βόρειο Έβρο, όμως αποφάσισε να φοιτήσει στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας, από το οποίο παρέλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής, υπό το βλέμμα της οικογένειάς του, το πτυχίο του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας.

Η σύζυγος και τα παιδιά του ήταν εκεί για να τον καμαρώσουν, ενώ και ο ίδιος ανέβηκε για να παραλάβει το πτυχίο με δύο από αυτά, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για την ολοκλήρωση ενός παιδικού του ονείρου, να σπουδάσει και όχι μόνο να διαβάζει Ιστορία, ένα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα… στην 2η εφηβεία, όπως ανέφερε.

Σε ανάρτησή του δε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστεί όσους τον βοήθησαν να ολοκληρώσει τις σπουδές του, ιδιαίτερα την οικογένειά του, και φυσικά τους καθηγητές του και ειδικότερα τον Πρόεδρο του Τμήματος κ. Γιώργο Τσιγάρα.

Όπως τονίζει και ο ίδιος:

«Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στην αγαπημένη Κομοτηνή, στο εξαιρετικό από κάθε άποψη τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας. Στην τελευταία (προς το παρόν ελπίζω) επίσκεψη στο πανεπιστήμιο, μετά την τελετή ορκωμοσίας.

Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη από την οικογένειά μου, αν τα τέσσερα αυτά χρόνια προκάλεσα κάποια αναστάτωση ή δεν ανταποκρίθηκα επαρκώς σε κάποια οικογενειακή υποχρέωση και να τους ευχαριστήσω θερμά, για τις μικρές εκπλήξεις όταν αξημέρωτα ξεκινούσα για εξεταστικές και μαθήματα.

Ευχαριστώ από καρδιάς και τους καθηγητές και ειδικά τον πρόεδρο της σχολής Γιώργο Τσιγάρα για τις συζητήσεις που είχαμε και πολλά ακόμη».

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.