Πρωτοβουλια “Upgrade your Neighborhood – Brand your Town Green Edition” στην Κομοτηνη

Εθελοντές της System and G αφιερώνουν χρόνο για την προώθηση της προστασίας του περιβάλλοντος και τη βελτίωση διαφόρων γειτονιών της πόλης

Η πρωτοβουλία “Upgrade your Neighborhood – Brand your Town Green Edition” είναι ένα πρόγραμμα που υλοποιείται στην Κομοτηνή από την οργάνωση νέων System and G με τη χρηματοδότηση της εθνικής υπηρεσίας στα πλαίσια του European Solidarity Corps. Με τη συμμετοχή 20 εθελοντών από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ουκρανία και την Ιταλία, το πρόγραμμα έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της προστασίας του περιβάλλοντος και τη βελτίωση διαφόρων γειτονιών της Κομοτηνής.

Οι εθελοντές δραστηριοποιούνται σε διάφορες δραστηριότητες, οργανώνοντας και συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης. Μέσα από την καθημερινή τους ενασχόληση, καθαρίζουν περιοχές, δημιουργούν πράσινους χώρους και προάγουν την ευαισθητοποίηση για τη σημασία της περιβαλλοντικής προστασίας.

Η δράση ξεκίνησε στις 10 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαΐου. Οι εθελοντές αφιερώνουν αυτές τις εβδομάδες για να προσφέρουν το χρόνο και την ενέργειά τους προς το κοινό καλό, ενισχύοντας την κοινότητα της Κομοτηνής και προωθώντας ένα πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.