Πρωτοβουλια για το νεο Νοσοκομειο απο την Αντικαρκινικη Ροδοπης

Πρωτοβουλία για τη δημιουργία του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, σε συνεργασία με άλλους ενδιαφερόμενους συλλόγους φαίνεται ότι θα πάρει το επόμενο χρονικό διάστημα η Αντικαρκινική Εταιρεία, Παράρτημα Ροδόπης.
 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν κατά την επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης την Κυριακή, όπου μέλη της Αντικαρκινικής παρέλαβαν βραβείο για την προσφορά του Παραρτήματος, η Αντικαρκινική το επόμενο διάστημα θα λάβει πρωτοβουλία, σε συνεργασία με άλλους ενδιαφερόμενους Συλλόγους, για την προώθηση της δημιουργίας νέου Νοσοκομείου στην Κομοτηνή.
 
Να υπενθυμίσουμε πως ήδη έχει υπάρξει δέσμευση από πλευράς του Υπουργείου Υγείας ότι γίνονται προσπάθειες για τη δημιουργία νέας δομής στην Κομοτηνή, αλλά όπως φαίνεται η υπομονή για το θέμα εξαντλείται από κάποιες μεριές της κοινωνίας της Κομοτηνής, που μάλλον θα αναλάβουν να πιέσουν και από την πλευρά τους για αυτό.
 
Βέβαια μέχρι τότε μπορεί να έχουμε εξελίξεις, αλλά καμιά φορά η οποιαδήποτε πίεση από διαφορετικές κατευθύνσεις μπορεί να φέρει αποτελέσματα… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.