Πρωτοτυπο βιντεο τουριστικης προβολης απο την Περιφερεια ΑΜ-Θ

Με ενστάσεις για την απουσία στοιχείων της πολυπολιτισμικής ταυτότητας της περιοχής

«A true living experience» είναι το μήνυμα, που θέλει να περάσει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με ένα πρωτότυπο βίντεο τουριστικής προβολής, που δημιούργησε και ανέβασε στο youtube την περασμένη Κυριακή. Το βίντεο, που επικεντρώνει ιδιαίτερα στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που προσφέρονται στον τόπο μας, επιχειρεί να αναδείξει μια εικονική αναπαράσταση σε χαρτόνι όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων, που μπορεί ένας επισκέπτης να απολαύσει στην περιφέρειά μας.
 
Στα 76 δευτερόλεπτα, που διαρκεί η πρωτότυπη περιήγηση, οι εμπνευστές του τουριστικού σποτ συστήνουν στον υποψήφιο επισκέπτη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, τα οποία συνθέτουν ένα δυναμικό και ελκυστικό τουριστικό προϊόν.
 
Το εγχείρημα έχει αποσπάσει θετικές κριτικές, πλην όμως δε λείπουν οι ενστάσεις για το γεγονός πως, μολονότι περιλαμβάνει ενότητα προβολής για τον θρησκευτικό τουρισμό, απουσιάζει από αυτήν οποιαδήποτε εικόνα που να παραπέμπει στην πολυπολιτισμική ταυτότητα της περιοχής και ειδικότερα της Θράκης.
 
Μπορείτε να βρείτε το επίμαχο βίντεο τουριστικής προβολής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?t=76&v=k2D65p4376k.
 
Δείτε το!!!Θ.Σ. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.