Προθερμανση

Το πρωί της Παρασκευής άνδρες της τροχαίας μοίρασαν κλήσεις στο κέντρο της Κομοτηνής

Μπροστά σε ένα θέαμα που η αλήθεια είναι ότι είχαμε να δούμε καιρό στους δρόμους της Κομοτηνής, βρεθήκαμε το πρωί της Παρασκευής και αφορά όπως μαρτυρά και η φωτογραφία σε άντρες της τροχαίας Κομοτηνής που ήλεγχαν τα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα.

Οφείλουμε δε να ομολογήσουμε πως μένοντας στο κέντρο για περισσότερες των δύο ωρών, η παρουσία των αντρών της τροχαίας ήταν συνεχής, όπως και τα πρόστιμα που έλαβαν αρκετοί εκ των συμπολιτών μας, που πάρκακαν τα οχήματά τους «ατάκτως ερριμμένα» και τα οποία δεν γλίτωσαν όσοι προσπάθησαν όταν εντόπισαν την τροχαία επί των οχημάτων τους, να τα μετακινήσουν.

 Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να δούμε τέτοιας έντασης τουλάχιστον παρουσία- χωρίς καμία αρνητική προδήλωση το γράφουμε δεδομένου του ότι είναι γνωστά τα όσα καλείται η τροχαία να φέρει εις πέρας  με τις υφιστάμενες δυνάμεις της – που επίσης πολύ θετική την κρίνουμε, δεδομένου του αδικαιολόγητου κυκλοφοριακού χάους της Κομοτηνής.

Θα μπορούσε να εκληφθεί και ως άλλη προθέρμανση για την έλευση και της δημοτικής αστυνομίας η επανασύσταση της οποίας επίκειται σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις.

Με το καλό, μπας και μπει τάξη στο χάος!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.