Προταση για ενταξη του Χιονοδρομικου Φαλακρου στο Ταμειο Ανακαμψης

Φάκελο με το αίτημα παρέδωσε στον Στ. Πέτσα ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας

Άλλος για το Ταμείο Ανάκαμψης, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο οργασμός προτάσεων που κατατίθενται από τους επιμέρους φορείς προς τους αρμόδιους Υπουργούς, ενόψει και της ΔΕΘ, η οποία αναμένεται να είναι πλούσια σε παροχές, και φυσικά υποσχέσεις, τόσο από την Κυβέρνηση, και ιδιαίτερα από την αντιπολίτευση, μιας και, τόσο κοντά στις εκλογές, είναι τζάμπα και για τους δύο (η κυβέρνηση μπορεί να πει ότι δεν πρόλαβε, και η αντιπολίτευση, ακόμα και αν αναλάβει, μπορεί να πει ότι παρέλαβε χάος).

Έτσι λοιπόν φτάνουμε στη Δράμα, όπου κατά την επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ προέταξε την ένταξη του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στο Ταμείο Ανάκαμψης, δίνοντας στον κύριο Πέτσα φάκελο με το αίτημα, τον οποίο ο Υπουργός δεσμεύτηκε δημόσια να παραδώσει στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βέβαια κατά πόσο είναι δυνατόν να ενταχθεί το χιονοδρομικό, και υπό ποιο καθεστώς, δεν είμαστε σίγουροι, όμως βλέπουμε πως στη Δράμα έχουν πάρει πολύ θερμά το θέμα το τελευταίο διάστημα. Φυσικά το ζητούμενο είναι να δουλέψει ξανά το Φαλακρό, κάτι που υποτίθεται πως θα γίνει τον επερχόμενο χειμώνα, αν και έχοντας ζήσει πόσο άστατη μπορεί να είναι η λειτουργία του, κρατάμε ακόμη μικρό καλάθι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.