Προαγεται σε Υποστρατηγο αλλα παραμενει Γενικος Περιφερειακος Αστυνομικος Διευθυντης ο Νικολαος Μενεξιδης

Συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης προς τον νέο Υποστράτηγο

Προακτέο στο βαθμό του Υποστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού έκρινε το Ανώτατο Συμβούλιο της Ελληνικής Αστυνομίας τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Νικόλαο Μενεξίδη.
 
Το Ανώτατο Συμβούλιο αποφάσισε δε ο κ. Μενεξίδης να παραμείνει στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ.
 
Την απόφαση αυτή χαιρέτησε η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία με επιστολή της προς τον νέο Υποστράτηγο τον συγχαίρει για την προαγωγή του, ευχόμενη σε αυτόν καλή επιτυχία, προσδοκώντας στη συνέχιση της ήδη άψογης συνεργασίας τους.

Η επιστολή της ένωσης έχει ως εξής: 

«Ως Δ.Σ της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, αμέσως μετά τις χθεσινές Τακτικές Κρίσεις στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την καθομολογούμενα επάξια προαγωγής σας στο βαθμό του Υποστράτηγου και να χαιρετίσουμε την ορθή απόφαση του κ. Αρχηγού μας, να σας τοποθετήσει και πάλι στη ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ, ως υπηρεσιακό της Προϊστάμενο, πράξη που αντανακλά την ευρύτερη αποδοχή και αναγνώριση του επιτυχημένου έργου σας.
 
Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ανατολ. Μακεδονίας και Θράκης, ως ισχυρή περιφερειακή δύναμη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α, θα συνεχίσει να εργάζεται εκ του θεσμικού της ρόλου, για τη διαφύλαξη των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών και εν γένει συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της, με επίκεντρο τον άνθρωπο-πολίτη, αλλά και τον άνθρωπο εργαζόμενο-αστυνομικό ανεξάρτητα από βαθμό και θέση, πέραν μάλιστα των λοιπών, ιδιαίτερα αυξημένων υπηρεσιακών μας υποχρεώσεων.
 
Επ’ ευκαιρία της παρούσης επιστολής, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία, προσδοκώντας παράλληλα στη συνέχιση της ήδη άψογης συνεργασίας μας, για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων των υπηρεσιών της περιοχής και των μελών μας, σεβόμενοι σε κάθε περίπτωση τους διακριτούς μας ρόλους».Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.