Προ της αποβολης απο τη Football League ο Πανθρακικος;

Μία αφαίρεση μακριά από την αποβολή του από το πρωτάθλημα της Football League φέρεται να είναι ο Πανθρακικός σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου. Τα σενάρια «ανακινήθηκαν» μετά από τις δύο απανωτές «καμπάνες» του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές Σάββα Μουδούρογλου και Χοσέ Μαρία Κάσες.
 
Το δικαστήριο με δύο αποφάσεις του δικαίωσε τους πρώην ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού και όρισε αντίστοιχες προθεσμίες πέντε εργάσιμων ημερών για την καταβολή των οφειλωμένων. Οι προθεσμίες παρήλθαν χωρίς να πραγματοποιηθεί η καταβολή από πλευράς της ΠΑΕ και έτσι ο Πανθρακικός τιμωρήθηκε με αφαίρεση 6 βαθμών.
 
Το παραπάνω υποσημειώνεται κάτω από τον βαθμολογικό πίνακα στην επίσημη ιστοσελίδα της Football League όπου εμφανίζεται η ομάδα της πόλης μας στην τελευταία  θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Πανελευσινιακό και την ΑΕΛ Καλλονής, έχοντας 6 βαθμούς. «Η ΠΑΕ Πανθρακικός έχει αφαίρεση 6 βαθμών από αποφάσεις ΤΔΔ/ΕΠΟ για τους ποδοσφαιριστές Μουδούρογλου Σ. & Cases Jose Maria» αναφέρει συγκεκριμένα η υποσημείωση στην ιστοσελίδα της Football League.
 
Τα σχετικά σενάρια, περί αποβολής του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα της B'  Eθνικής ανακινήθηκαν λόγω του άρθρου 24 παρ.5 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ στην οποία ορίζεται ότι «αν μία ΠΑΕ, εντός της ίδιας αγωνιστικής περιόδου, υποπέσει τρεις φορές στην ανωτέρω παράβαση (σ.σ. δηλαδή της έχουν αφαιρεθεί οριστικά εννιά βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα), τότε αποβάλλεται με απόφαση της οικείας Ένωσης από το πρωτάθλημα…» και με δεδομένο ότι εκκρεμούν και προσφυγές άλλων πρώην ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού για τους ίδιους λόγους τότε το σενάριο αποβολής του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα κρίνονται ως πιθανά.
 
Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις… Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.