Πρεμιερα εκανε ο Κινηματογραφος ΡΕΞ

Αγκαλιάστηκε από το κοινό της πόλης η πρώτη προβολή

Επίσημη πρεμιέρα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, έκανε το περασμένο Σάββατο η νέα κινηματογραφική αίθουσα, και μοναδική πλέον στην Κομοτηνή, ήτοι ο Κινηματογράφος ΡΕΞ.

Όπως είχε προαναγγελθεί ο κινηματογράφος άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το βράδυ του Σαββάτου για την προβολή της ταινίας “Avatar: The Way of Water” και απ’ ό,τι φαίνεται και από το φωτογραφικό στιγμιότυπο που καταγράψαμε έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό της Κομοτηνής.

Λογική η ανταπόκριση δεδομένης και της «δίψας» των Κομοτηναίων που από τον Αύγουστο του 2021 και μετά από 17 χρόνια λειτουργίας του κινηματογράφος Odeon έμεινε χωρίς κινηματογραφική αίθουσα.

Και αν πιστεύετε ότι οι μικρότεροι ηλικιακά συμπολίτες  θα ανέμεναν με μεγαλύτερη ανυπομονησία την επιστροφή της «μεγάλης οθόνης» στην πόλη μας μάλλον λανθάνετε καθότι οι μεγαλύτεροι ηλικιακά είναι αυτοί που αντιμετώπισαν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό την είδηση της πρώτης προβολής και έδωσαν το παρών.

Υπενθυμίζουμε πως η αρχή έγινε μεν το Σάββατο ωστόσο ο κινηματογράφος ΡΕΞ θα λειτουργεί και καθημερινές, σε ό,τι τουλάχιστον αφορά την συγκεκριμένη προβολή Δευτέρα & Τετάρτη 20:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 21:00.

Καλή αρχή και είθε και εμείς με την σειρά μας, ως πολίτες, να υποστηρίξουμε ενεργά την πρωτοβουλία του επαγγελματία που μπήκε μπροστά και έκανε και πάλι το σινεμά πραγματικότητα στην Κομοτηνή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.