Ποσο αυστηρη θα ειναι στην κομματικη πειθαρχια η ΝΔ;

Απαρατήρητα

Σε γραπτή απολογία φέρεται να κλήθηκαν 5 περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη, και παράλληλα στελέχη της ΝΔ, από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη. Η κλήση αυτή αποτελεί απόρροια της στήριξης του νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, και όχι στον εκλεκτό της ΝΔ στην περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα.
 
Αυτή η κίνηση για πολλούς αποτελεί προάγγελο κινήσεων ενάντια στους αντάρτες, ιδιαίτερα στις Περιφέρειες, οι οποίες αποτελούν το μεγάλο στοίχημα του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, που θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης ενόψει των Εθνικών εκλογών.
 
Το θέμα είναι πως σε κάποιες περιφέρειες, οι αντάρτες είναι αρκετοί, στη δε ΑΜΘ, είναι όχι μόνο Περιφερειακοί Σύμβουλοι ή εν δυνάμει Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αλλά και επικεφαλής συνδυασμών, και αν πει το κόμμα να τους καλέσει για απολογία, θα πρέπει να βάλουν λεωφορείο.
 
Βέβαια μπορεί στα κεντρικά της ΝΔ να ελπίζουν πως και μόνο η απειλή των κυρώσεων, με το κόμμα κοντά στην εξουσία, θα κάμψει κάποιους από τους αντάρτες, γιατί διαφορετικά θα πρέπει να ψάχνουν χώρους για τις απολογίες…K.M.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.