Πορεια του Συλλογου Φοιτητων Κοινωνικης Διοικησης στην Κομοτηνη

Ζητούν άρση του περιορισμού επιλογής κατεύθυνσης, πρόσληψη μόνιμων εποπτών πρακτικής και κατάργηση των κριτηρίων για ένταξη σε αυτή

Ενημέρωση στους πολίτες για τα αιτήματά τους θα κάνουν οι φοιτητές της Κοινωνικής Διοίκησης σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου, την ίδια ώρα που θα πραγματοποιείται στην Αθήνα η σύνοδος των Πρυτάνεων.
 
Για αυτό το λόγο θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής, ώστε να γίνουν τα αιτήματα τους γνωστά στο λαό της πόλης, και να πιέσουν παράλληλα προς την Σύνοδο των Πρυτάνεων ώστε να υλοποιηθούν τα αιτήματά τους.
 
Κάθε μέρα, στο χώρο της κατάληψης στο πίσω μέρος της Παλιάς Νομικής, πραγματοποιείται Συνέλευση στην οποία εκτιμούν τις μέχρι τώρα δράσεις τους, σχεδιάζουν και παίρνουν αποφάσεις για το πρόγραμμα της επόμενης μέρας, ενώ πραγματοποιούνται και πολιτιστικές δράσεις όπως προβολές ταινιών και ερασιτεχνικές μουσικές εκδηλώσεις.
Να υπενθυμίσουμε πως τα κύρια αιτήματα των φοιτητών είναι η άρση του περιορισμού επιλογής κατεύθυνσης, η πρόσληψη μόνιμων εποπτών για την πρακτική άσκηση και η κατάργηση των κριτηρίων για την ένταξη σε αυτή. K.M.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.