Πολυουρεθανη ηταν και παει…

Απαρατήρητα

Εντύπωση προκάλεσε η κίνηση συμπολίτη μας να προχωρήσει σε ένα δραστικό μέτρο, για να περιορίσει τη μυρωδιά από ένα φρεάτιο στην περιοχή της οδού Ζυμβρακάκη.

Όπως φαίνεται, το συγκεκριμένο φρεάτιο αποτελεί πηγή ενόχλησης εδώ και μεγάλο διάστημα, και φαίνεται πως κάποιος έφτασε στα όριά του, και προχώρησε στο κλείσιμο του με πολυουρεθάνη, που αν μη τι άλλο, περιορίζει την οσμή.

Βέβαια το συγκεκριμένο κλείσιμο, πέρα από το γεγονός ότι δεν πρόκειται να μείνει σταθερό σε ένα πολυσύχναστο δρόμο, δεν επιτρέπεται κιόλας, μιας και τα φρεάτια πρέπει να μένουν καθαρά για τη διαχείριση των ομβρίων κατά τις βροχές, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στα γύρω σπίτια.

Ήδη άλλωστε από το μεσημέρι της Πέμπτης το φρεάτιο είναι ξανά ανοιχτό, μιας και κάποιος φαίνεται πως απομάκρυνε την πολυουρεθάνη (παρόλο που κάποια από τα υπολείμματά της παραμένουν).

Βέβαια με δεδομένο ότι μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα αμφιβάλουμε αν διορθώθηκε το πρόβλημα των οσμών, ίσως θα έπρεπε να υπάρξει μια προσπάθεια ώστε να γίνει παρέμβαση, γιατί διαφορετικά, πολύ φοβόμαστε πως αργά η γρήγορα πάλι θα μιλάμε για την γωνία αυτή… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.