Πιστοποιηση για το επιπεδο σπουδων 6 στο Τμημα Πολιτικης Επιστημης Κομοτηνης

Κινήσεις και για την αυτοδυναμία του Τμήματος

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης Κομοτηνής του ΔΠΘ ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης, κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του Τμήματος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος κ. Κωνσταντίνος Δικαίος.

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, τόνισε, έχει πρόσφατα λάβει την θετική αξιολόγηση της Ανεξάρτητης Αρχής για την Ανώτατη Εκπαίδευση, (ΕΘΑΑΕ) και «συμμορφώνεται ικανοποιητικά με τις αρχές του Προτύπου Ποιότητος ΠΠΣ της ΕΘΑΑΕ και τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητος του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης (ESG 2015) για το επίπεδο σπουδών 6 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων».

Αυτό είναι ένα ακόμα βήμα που κάνει το Τμήμα μετά την επανίδρυσή του πριν από τέσσερα χρόνια, και θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ήδη προχωρούν προσλήψεις μελών ΔΕΠ, ενώ έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις ώστε το Τμήμα να γίνει αυτοδύναμο, εκλέγοντας και διοίκηση από τα μέλη του (μέχρι τώρα, και έως την αφυπηρέτησή του, ο κ. Ιωάννης Μπέκας, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Νομικής ΔΠΘ ήταν πρόεδρος του Τμήματος).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.