Πετσετα, ομπρελιτσα και υπομονη…

Της Έκδοσης

Με τις μέρες να ζεσταίνουν, η προσοχή όλο και περισσότερων συμπολιτών μας στρέφεται προς το υγρό στοιχείο, και τις παραλίες. Βέβαια ακόμα τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει για το πώς θα πηγαίνουμε στις παραλίες, αλλά το πιθανότερο είναι, ότι θα πρέπει να τηρούμε τις αποστάσεις.
 
Και ενώ Δήμοι, Υπουργείο αλλά και καταστηματάρχες προσπαθούν να λύσουν το γρίφο των αποστάσεων, φανταζόμαστε πως φέτος, θα δούμε πολλούς, τόσο λόγω ανάγκης όσο και λόγω ανησυχίας για τον κορωνοϊό, να επιλέγουν να πάνε στην παραλία… παλιομοδίτικα, με την ομπρελίτσα και την πετσετούλα τους.
 
Άλλωστε και στην περιοχή μας, υπάρχουν πολλές παραλίες στις οποίες ο κολυμβητής μπορεί να πάει, σχετικά μόνος, να καθίσει, να περάσει δημιουργικά την ώρα του και να επιστρέψει σπίτι του, αν και με δεδομένες τις αποστάσεις που θα πρέπει να λαμβάνονται, ίσως δούμε τις παραλίες να γεμίζουν πιο γρήγορα από ότι συνήθως.
 
Μπορεί όμως και να πηγαίνει κάποιος σε μια παραλία που θα νομίζει ότι θα είναι μόνος του και τελικά να πρέπει να περάσει, διασχίζοντας «ναρκοπέδιο» λουόμενων, μέχρι να βρει μια θέση.
 
Οργανωμένα ή ανοργάνωτα, απομονωμένα ή σε πολυσύχναστη παραλία, το φετινό καλοκαίρι θα είναι, αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον…Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.