Πεταμε με τον Σοκολατενιο κουραμπιε «Χρυσανθιδης»

Ο σοκολατένιος κουραμπιές «Χρυσανθίδη» είναι το μοναδικό Καβαλιώτικο κέρασμα που ενέταξε φέτος η Aegean Airlines στο πρόγραμμα «Η Ελλάδα κοντά». Πρόκειται για το πρόγραμμα με το οποίο η εταιρεία ενέταξε σε όλες τις πτήσεις της παραδοσιακά κεράσματα από όλη την Ελλάδα.
 
Ο σοκολατένιος παραδοσιακός κουραμπιές της Νέας Καρβάλης ή αλλιώς σοκοραμπιές ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα διαφημίζοντας την Περιφέρειά μας και τις γεύσεις της, ανάμεσα σε περισσότερα από 60 διαφορετικά προϊόντα 50 Ελλήνων παραγωγών. Μετά από έναν χρόνο υλοποίησης του προγράμματος η Aegean Airlines αποφάσισε να κρατήσει στις πτήσεις της τρία εξ αυτών, τα οποία θα κριθούν από το κοινό ως τα πιο αγαπημένα.
 
Για τον λόγο αυτό μας σε σχετικό ηλεκτρονικό διαγωνισμό μας καλεί να επιλέξουμε τα τρία αγαπημένα μας προϊόντα που θα μείνουν να «ταξιδεύουν» στις πτήσεις της.
 
Ο κάθε ένας μπορεί να ψηφίσει μία φορά από 1 έως 3 προϊόντα, ενώ με κάθε συμμετοχή μπαίνετε στην κλήρωση και 3 τυχεροί θα κερδίσουν από δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής για τους προορισμούς του δικτύου της Aegean και της Olympic Air!
 
Ψηφίζουμε λοιπόν όλοι στον διαγωνισμό (εδώ) για να συνεχίσει ο «σοκοραμπιές» να διαφημίζει την περιοχή μας και τις γεύσεις της. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.