Περιοδεια η ουσια για τη Διακομματικη;

Απαρατήρητα

Μετά από τρείς συνεδριάσεις λοιπόν, ήρθε η ώρα μέλη της διακομματικής για τη Θράκη να μεταβούν και στην περιοχή μας, για να λάβουν από κοντά γνώση των θεμάτων και των προβλημάτων της περιοχής.

Βέβαια θα πρέπει να ομολογήσουμε πως αν όσα είπε η πρόεδρος της επιτροπής κ. Ντόρα Μπακογιάννη θα ισχύσουν, και θα την συνοδεύουν οι τοπικοί βουλευτές, (λόγω κορωνοϊού) τότε το όλο θέμα μας φαίνεται περισσότερο άσκηση επί χάρτου.

Και αυτό γιατί η μεν πρόεδρος γνωρίζει την Θράκη (ή τουλάχιστον την γνωρίζει πολύ καλύτερα από τους συναδέρφους της από άλλες περιοχές) ενώ οι τοπικοί βουλευτές υποτίθεται πως γνωρίζουν τόσο τα προβλήματα, όσο και τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Και ας μην κοροϊδευόμαστε, από τη σύσταση της διακομματικής πολλά έχουν ειπωθεί, αλλά ουσιαστικά αυτό που όλοι σκέφτονται είναι πόσα λεφτά θα πέσουν, και πού, και όχι το πώς θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για την περιοχή και τους ανθρώπους τους να προοδεύσουν οι ίδιοι, και έτσι να μην χρειάζονται κάθε τριάντα χρόνια διακομματικές για να έρθουν να τους σώσουν.

Γιατί αν δώσουν τα εργαλεία στους Θρακιώτες, τότε δεν θα χρειαστούν άλλες. Αλλιώς, το 2050, έτος ορόσημο για την Ελλάδα και τον κόσμο, θα περιμένουμε ξανά την άφιξη της Διακομματικής, ώστε να μάθουν τα μέλη τους γιατί δεν δούλεψαν οι προηγούμενες, και πώς αυτή τη φορά, θα δούμε πραγματική ανάπτυξη στην περιοχή.

Φωτό: eurokinissi

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.