Περιμενοντας τους τουριστες

Απαρατήρητα

Με τον καιρό να το έχει γυρίσει σε χειμώνα, ίσως φαντάζει λίγο άκαιρο να μιλάμε για τον τουρισμό στην περιοχή μας, πιστέψτε μας όμως, δεν είναι.

Γιατί με την Νυμφαία να λειτουργεί όπως λειτουργεί, αλλά και την υπόλοιπη χώρα να αρχίζει να ανοίγεται, το τι θα κάνουμε και τι θα σχεδιάσουμε, είναι σημαντικό.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως μετά την αναταραχή που έφερε ο κορωνοϊός, η επόμενη μέρα θα ανήκει σε αυτόν που κάνει τις σωστές κινήσεις, μιας και από κάποιες απόψεις το κοντέρ έχει μηδενίσει.

Για αυτό και περιμέναμε με ενδιαφέρον την παρουσίαση της μελέτης για το τουριστικό προϊόν της Κομοτηνής, η οποία αναβλήθηκε… λόγω καιρού.

Παρόλα αυτά, ελπίζουμε πως θα παρουσιαστεί σύντομα, αλλά και πως ο Δήμος θα κάνει κοινωνούς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Γιατί χωρίς αυτούς, ο όποιος σχεδιασμός, θα μείνει κενό γράμμα. Άλλωστε, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, για φέτος το καλοκαίρι δεν υπάρχουν ούτε οι συνθήκες, ούτε ο χρόνος για να εφαρμοστούν τυχόν προτάσεις.

Για αυτό καλό είναι να ξεκινήσουμε νωρίς για του χρόνου. Των φρονίμων τα παιδιά, όπως λέει ο σοφός λαός, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.