Περιμενοντας την ασφαλτοστρωση στο Φαναρι

Σε άσχημη κατάσταση ο κεντρικός δρόμος

Γενικότερη άποψη μας είναι, πως κατά την διάρκεια των έργων, δεν χρειάζεται περιττή γκρίνια, γιατί εν τέλει υποτίθεται πως γίνεται κάτι προς όφελος των πολιτών, και, όπως λέει και η παροιμία, δεν μπορείς να κάνεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις μερικά αυγά.

Παρόλα αυτά όταν η επισκευή καθυστερεί, ή όταν η κατάσταση καθίσταται δύσκολη για την καθημερινότητα των πολιτών, τότε θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα, διαφορετικά θα αντιμετωπίσουμε όλοι δυσκολίες.

Ένα ζήτημα που εντοπίσαμε λοιπόν κατά την επίσκεψή μας στο Φανάρι, είναι το γεγονός ότι ο κεντρικός δρόμος για την πρόσβαση στο κάμπινγκ, την παραλία Φαναρίου και την παραλία της Αρωγής είναι σε άσχημη κατάσταση, λόγω των εργασιών που γίνονται από τη ΔΕΥΑΚ με αφορμή την κατασκευή του βιολογικού.

Μάλιστα ο δρόμος έχει σκαφτεί και στις δύο κατευθύνσεις, αφήνοντας μόνο μια μικρή λωρίδα ασφάλτου στη μέση για τους διερχόμενους, που ευτυχώς, αυτή την περίοδο, είναι ακόμα λίγοι.

Το ζήτημα θα γίνει σοβαρότερο με την έλευση της τουριστικής περιόδου, όταν και θα αυξηθεί η κίνηση στο συγκεκριμένο δρόμο, κάνοντας πιο επικίνδυνη την διέλευση των οχημάτων, αλλά και των πεζών, που προστίθενται στο «μείγμα» εκείνη την περίοδο.

Ο μεγαλύτερος φόρτος κίνησης θα φέρει μοιραία μεγαλύτερη φθορά στο δρόμο, περισσότερες λακκούβες, και εν τέλει, μεγαλύτερη δυσχέρεια. Και αυτό θα είναι αρνητικό και για τους πολίτες, αλλά και για την αποκατάσταση, γιατί, γνωρίζοντας σε ποια χώρα ζούμε, το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει στη μέση της τουριστικής σεζόν, βιαστικά, και τελικά, δεν θα ικανοποιήσει και κανένα…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.