Περιηγηση με τρενακι στην Καβαλα, γιατι οχι και στην Κομοτηνη;

Ξεκίνησαν την Τρίτη το απόγευμα οι χριστουγεννιάτικες βόλτες με το τρενάκι του Δήμου Καβάλας, που θα κυκλοφορεί στην πόλη και θα πραγματοποιεί περιήγηση στο κέντρο της πόλης, θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

Βλέποντας το τρενάκι, και ευρισκόμενοι στα τελευταία Χριστούγεννα πριν τις εκλογές, θυμηθήκαμε το τρενάκι που κυκλοφορούσε στην Κομοτηνή, πριν από περίπου 12 χρόνια (επί δημαρχίας Κοτσάκη) και το οποίο είχε προκαλέσει πολλά σχόλια, άλλα θετικά και άλλα αρνητικά.

Μάλιστα αν ενθυμούμαστε σωστά, το τρενάκι έκανε και αυτό περιήγηση στην πόλη, και αν μη τι άλλο, ήταν και δημοφιλές.

Βλέποντας τα πράγματα σιγά σιγά να χαλαρώνουν μετά την πανδημία, ποιος ξέρει, μπορεί να ξαναδούμε το τρενάκι αυτό στην Κομοτηνή, αν και πλέον είναι αργά για την φετινή προεκλογική περίοδο, τουλάχιστον όσο αφορά τα Χριστούγεννα.

Μπορεί όμως να ακούσουμε προτάσεις, γιατί όχι, για άλλες εποχές του χρόνου, όπως γινόταν άλλωστε και πριν, αφού φαίνεται να βρισκόμαστε σε μια περίοδο που είναι της μόδας να επιστρέφουν πράγματα από προηγούμενες δεκαετίες που νομίζαμε ότι δεν θα γυρνούσαν πίσω, όπως ο πληθωρισμός, τα σκάνδαλα χρηματισμού πολιτικών, το ΠΑΣΟΚ, γιατί όχι και αυτό;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.