Περι των νυχτερινων κεντρων διασκεδασης

Απαρατήρητα

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα οι νέοι περιορισμοί που «επανέρχονται» κυρίως στο κομμάτι της διασκέδασης, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών. Με τις μεγαλύτερες αλλαγές να επηρεάζουν τον χώρο της εστίασης αλλά και τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης. Που λίγες ημέρες φαίνεται πως κατάφεραν να παραμείνουν ανοιχτά, δεδομένου ότι στο κλαμπ είθισται να κάθεσαι μονάχα όταν κουραστείς. Είναι άλλωστε η λογική της λειτουργίας αυτών των καταστημάτων, τα οποία οι πελάτες επισκέπτονται για να «ξεδώσουν», να χορέψουν κ.ο.κ. σε κάθε περίπτωση όχι να πιούν με «ηρεμία» το ποτό τους.

Και σαφώς η επιστροφή σε υψηλά νούμερα νέων κρουσμάτων δεν θα μπορούσε να μην συνοδευτεί από νέα μέτρα, ωστόσο μοιραία η σκέψη μας πάει στους επαγγελματίες εκείνους που σε κάθε περίπτωση μπήκαν στη διαδικασία των εξόδων, γέμισαν τις κάβες τους, προσέλαβαν προσωπικό και στην ουσία τώρα καλούνται εκ νέου, έχοντας συμπληρώσει ούτε μισό μήνα λειτουργίας, να βάλουν ξανά το λουκέτο στην πόρτα. Αντιλαμβανόμενοι φυσικά ότι υπό το υφιστάμενο καθεστώς ουδείς επαγγελματίας του κλάδου δεν μπορεί υπό το υφιστάμενο καθεστώς να λειτουργήσει.

Μοιραία η σκέψη, αν μη τι άλλο ως επαγγελματίες που ευελπιστούμε να συνεχίσουν να υπάρχουν και το λουκέτο να μην γίνει μόνιμο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.