Περι της υπομονης

Απαρατήρητα

Διαβάσαμε κάπου το άκρως επιτυχημένο οφείλουμε να ομολογήσουμε ως προς την ουσία του σχόλιο πολίτη ο οποίος σε διαδικτυακή συζήτηση επί της απαράδεκτης – κατά την δική μας άποψη – λύση της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο στην Αττική οδό οδηγό, διερωτήθηκε ως προς τα πόσα χρήματα και πόσα χρόνια από την ζωή τους θα χρειαστεί οι καταγγέλλοντες να «δαπανήσουν» εφόσον επιλέξουν να στραφούν νομικά κατά της εταιρείας.

Το εν λόγω σχόλιο δεν είχε ως στόχο να «αποθαρρύνει» όσους προκρίνουν αυτή τη λύση, που κατά την δική μας επίσης άποψη καλά κάνουν, αλλά να καταδείξει ότι στην χώρα τούτη ούτε καν η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί με τον τρόπο ή έστω τον χρόνο που θα έπρεπε. Για την πολιτεία ούτε λόγος…!

Και όλα αυτά για να βρουν το δίκιο τους! Όχι τίποτα άλλο αλλά ακόμα και αν κάποιος διαθέτει τόσο τον χρόνο όσο και τα χρήματα που θα απαιτηθούν, θεωρούμε ότι αυτό που θα λείπει είναι τα απαραίτητα αποθέματα υπομονής, που αν δεν έχει ήδη γίνει, αναμένεται να εξαντληθούν σε λίγο από όλους μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.