Περι κατευθυντηριων οδηγιων και κολλητικης ταινιας

Τα εγκαίνια του ολοκληρωμένου τμήματος του Κάθετου Άξονα Κομοτηνής – Νυμφαίας/ Μακάζα πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο φαίνεται πως  η είδηση της παράδοσης και επομένως και της λειτουργίας του εν λόγω κομματιού του δρόμου δεν έφτασε στα αυτιά των γειτόνων που επισκέπτονται την περιοχή μας.
 
Βέβαια ακόμα και αν έφτασε φαίνεται πως η αδυναμία απομάκρυνσης των παλαιών πινακίδων που οδηγούσαν τους οδηγούς στην Βουλγαρία από τον κόμβο του μάρκετ «ΛΑΓΑΚΗΣ» υπερτερεί της όποιας ενημέρωσης, καθότι, μόλις χθες καταγράψαμε ένα ακόμα περιστατικό Βούλγαρου επισκέπτη ο οποίος ακολουθώντας τη σήμανση οδηγήθηκε στο Τυχηρό με αποτέλεσμα να χαθεί και να αναζητήσει οδηγίες από τους περαστικούς.
 
Δεν πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση καθώς αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγραφεί πολλάκις το τελευταίο διάστημα, δίχως ωστόσο μέχρι στιγμής οι προαναφερθείσες πινακίδες να έχουν απομακρυνθεί.
 
Τις σχετικές φωτογραφίες ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό πριν από λίγες ημέρες ο αρχιτέκτονας Κώστας Κατσιμίγας, καταγράφοντας και το πρόβλημα, για τις οποίες οφείλουμε να επισημάνουμε την εξαιρετική «παρέμβαση» της κολλητικής ταινίας. Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.