Περι… ημετερων συγκρουση Γκαρανη-Γραβανη

Ανταλλαγή κατηγοριών μεταξύ διοίκησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σε ανταλλαγή κατηγοριών για «φίλους» και «δικούς σας» μεταξύ Γιάννη Γκαράνη και Αντώνη Γραβάνη κατέληξε το τέλος της συζήτησης για τα ανταποδοτικά τέλη στο Δήμο Κομοτηνής, μετά από τις κατηγορίες για ανεπάρκεια που εξαπέλυσε ο δεύτερος προς τη Δημοτική αρχή.

Απαντώντας ο Δήμαρχος στις κατηγορίες ότι η Δημοτική αρχή δεν προχώρησε σε μαζική αντικατάσταση του φωτισμού με LED μέσω προγραμματικών συμβάσεων, όπως έκαναν άλλοι Δήμοι, σημείωσε πως πέρα από τις καθυστερήσεις που υπάρχουν, με πολλές από αυτές τις συμβάσεις να έχουν κολλήσει στον αργό δρόμο των δικαστηρίων, η σύμβαση του Δήμου θα κόστιζε 3 εκ. ευρώ.

Αντίθετα έγινε με τους εργαζόμενους του Δήμου, και σταδιακά, σημείωσε, για να συμπληρώσει πως «αυτό δεν θέλετε να το καταλάβετε: εσείς έχετε την νοοτροπία, να δίνουμε λεφτά αριστερά και δεξιά και όποιον πιάσουμε, αρκεί να είναι δικός μας, να είναι κολλητός μας και φίλος μας για να κάνουμε τη δουλειά».

Αυτή η αναφορά προκάλεσε την έκρηξη του κ. Γραβάνη, που απάντησε πως «εσείς φημίζεστε για αυτό, το μόνο που κάνετε καλά, και αυτό είναι το μεγάλο σας ταλέντο, σας το αναγνωρίζω» για να καταλήξει, στο τέλος της συζήτησης, πως «αυτά, για λεφτά προς ημετέρους, ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.