Περι διαγραφων ο λογος…

Απαρατήρητα

Από αλλού το περιμέναμε από αλλού μας ήρθε… η διαγραφή του Σταύρου Βαβία, υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου της «Περιφερειακής Σύνθεσης» του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Μάλιστα η διαγραφή του εξ Έβρου Σταύρου Βαβία από απλό μέλος του Κινήματος Αλλαγής, οφείλεται σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν στην υποψηφιότητά του αυτή καθ’ αυτή καθότι κατεβαίνει με τον «αντάρτικο» συνδυασμό του κ. Τοψίδη την ώρα που το ΚΙΝΑΛ έχει δώσει το επίσημο χρίσμα του στον Κωστή Σιμιτσή.

Βεβαίως το «από αλλού το περιμέναμε» σαφέστατα αφορά στην γαλάζια παράταξη λόγω και του αριθμού των «ανταρτών» προερχομένων από αυτήν, απέναντι στην επίσημη υποψηφιότητα του κόμματος ήτοι τον Χρήστο Μέτιο.

Ας όψεται όμως η «Ωκεανίδα» που κράτησε τον Κυριάκο εκτός θρακικών εδαφών, επίσκεψη κατά την οποία υπήρχε ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής των εδώ «ανταρτών» στη λογική του παραδείγματος της Πελοποννήσου. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως στην πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ» της Καβάλας ο Νικήτας Κακλαμάνης αντιπρόεδρος της βουλής και πρόεδρος-συντονιστής στην επιτροπή για την προετοιμασία των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Νέα Δημοκρατία τάχθηκε κατά των διαγραφών, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «η εμπειρία μου λέει ότι η διαγραφή είναι κάτι το εύκολο. Η εγγραφή νέων ανθρώπων και στελεχών είναι το δύσκολο. Δεν επιλέγω και δεν έχω εισηγηθεί ποτέ  διαγραφή».

Δηλώσεις που προς το παρόν τουλάχιστον και μέχρι να δούμε τον κ. Μητσοτάκη στην περιοχή μας, κατεύνασαν λίγο τη σχετική φημολογία.
Εν αναμονή της επίσκεψης του Κυριάκου όμως… Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.