Παρελαβε το βραβειο του ο Βασιλης Στοακης

«Ευχή μου να ακούγεται η περιοχή μας σε όλο το πανελλήνιο για καλό σκοπό!»

Στην Αθήνα προκειμένου να παραλάβει την ειδική διάκριση που του απονεμήθηκε από τον ΠΣΑΤ βρέθηκε ο αθλητικός συντάκτης της εφημερίδας μας, Βασίλης Στοάκης.

Ο ίδιος αφιέρωσε το βραβείο στη Θράκη και το συναμφότερό της, γράφοντας σε ανάρτησή του:

«Ένα βραβείο αφιερωμένο στην αρμονική συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Θράκη σε μπασκετικό και κοινωνικό επίπεδο στα 25α δημοσιογραφικά βραβεία του ΠΣΑΤ!

Σε μια εκδήλωση με έντονο συγκινησιακό φορτίο καθώς πραγματεύτηκαν σημαντικά ζητήματα με βασικό σύνθημα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών» είχα την τιμή και την χαρά να πάρω το βραβείο για τη σειρά αφιερωμάτων στο διαδικτυακό περιοδικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που αφορούσαν την αρμονική συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Θράκη και την κοινή αγάπη τους, το μπάσκετ!

Είναι τεράστια τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα της αθλητικής δημοσιογραφίας. Παράλληλα με γεμίζει ικανοποίηση πως εστάλη ένα ωραίο μήνυμα αισιοδοξίας από τη Θράκη μας, καλώντας όλους τους φορείς να μας επισκεφτούν και να γνωρίσουν την Θρακιώτικη φιλοξενία.

Αφού ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Λιόλιο για το γεγονός πως επιτέλους ακούγονται φωνές από όλη την Ελλάδα και τους Μενέλαο Σεβαστιάδη και Γιώργο Βαλαβάνη για την άψογη συνεργασία, αυτό το βραβείο το αφιερώνω στους δικούς μου ανθρώπους, στην οικογένεια μου στο Διδυμότειχο και την Κομοτηνή που πιστεύουν σε μένα, βρίσκονται στο πλάι μου και με στηρίζουν!

Ευχή μου είναι να μπορώ να δίνω το “παρών” στα αθλητικά δρώμενα που τόσο αγαπάω και γεμίζουν τη ζωή μου και να βάζω λιθαράκι ώστε να ακούγεται η περιοχή μας σε όλο το πανελλήνιο για καλό σκοπό!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.