Παραπονο με αφορμη ενα αταφο… ζωο

Απαρατήρητα

Με ένα παράπονο ήρθε σε επαφή με εμάς μια συμπολίτισσά μας, που προσπάθησε να βοηθήσει έστω και ελάχιστα, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η προσπάθειά της να ενημερώσει την υπηρεσία καθαριότητας για ένα νεκρό σκυλί στην περιοχή που ζει.
 
Όπως μας ανέφερε, πριν από μερικές μέρες το πρωί εντόπισε στη μέση του δρόμου ένα νεκρό σκυλί, το οποίο φαίνεται ότι είχε πεθάνει μέσα στη νύχτα. Όμως παρόλο που οι ώρες περνούσαν, το σκυλί παρέμενε εκεί μέσα στον ήλιο, και θέλοντας να μην μείνει εκεί για ώρες, μας είπε ότι πήρε τηλέφωνο την υπηρεσία καθαριότητας για να ενημερώσει ώστε να επιληφθεί το αρμόδιο συνεργείο.
 
Όμως η αντιμετώπιση που είχε, σύμφωνα με την ίδια, ήταν εξαιρετικά απότομη και απαξιωτική, παρόλο που το μόνο που ήθελε ήταν να αναφέρει το νεκρό σκυλί.
 
Αυτό που την πείραξε περισσότερο, μας τόνισε, ήταν ότι προσπάθησε να βοηθήσει αλλά ουσιαστικά τα «άκουσε» κιόλας, και θεωρεί, πως κάτι τέτοιο μπορεί να αποθαρρύνει συμπολίτες μας να έρχονται σε επαφή με την υπηρεσία, κάτι που ουσιαστικά θα λειτουργήσει ανασταλτικά τόσο για τους πολίτες, όσο και για την υπηρεσία που δεν θα έχει ενημέρωση.
 
Kαι σαφώς πειράζει συμπληρώνουμε εμείς και το επίπεδο αισθητικής του δημόσιου χώρου, αλλά και τον ανθρωπισμό μας γενικότερα!!! Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.