Παραπονα για τη συναυλια Φραγκουλη-Περρη

Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ

«Be Our Guest», μπορεί να ονομάζεται η συναυλία με το Μάριο Φραγκούλη και το Γιώργο Περρή, που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής της Κομοτηνής, όμως οι επίδοξοι θεατές, που προσπάθησαν το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου να μπουν στην πλατφόρμα της Περιφέρειας ΑΜΘ για να κλείσουν θέση, δεν αισθάνονταν την φιλοξενία.

Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, με μερικούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αναφέρουν πως δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήριο στις 10:03 (η ώρα για να ανοίξει η εφαρμογή ήταν στις 10:00) ενώ υπήρχαν και κάποιοι που παραπονούνταν πως η πλατφόρμα άνοιξε νωρίτερα (αν και σύμφωνα με συναδέρφους, έγινε προσπάθεια για είσοδο στην πλατφόρμα από τις 9:55 όμως ακόμα δεν λειτουργούσε).

Φυσικά όταν μιλάμε για τέτοιες παραστάσεις, είναι αναμενόμενο να είναι μεγάλο το ενδιαφέρον, ιδιαίτερα όταν είναι δωρεάν μιας και το fan club είναι και αυτό μεγάλο. Όμως εν μέρει αυτό αποτελεί και την αδυναμία της προσέγγισης σε τέτοιες παραστάσεις, όταν τα έξοδα καλύπτονται από την Περιφέρεια.

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι πολύς κόσμος απογοητεύτηκε, και δυστυχώς δεν το βλέπουμε πιθανό να επαναληφθεί η παράσταση…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.