Παραπονα για τα εργα στη Σοφουλη

Απαρατήρητα

Αρκετά παράπονα πολιτών φτάνουν τελευταία στα αφτιά μας για τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν κινούμενοι πεζή να διασχίσουν την οδό Σοφούλη και να μεταβούν στον πεζόδρομο της Βενιζέλου. Οι εργασίες πλέον που γίνονται στο πλαίσιο του έργου «προσπελασιμότητας και βιώσιμης κινητικότητας σε οδούς πέριξ του βυζαντινού τείχους Κομοτηνής» έχει επεκταθεί και στο τελευταίο κομμάτι της συμβολής των οδών Σοφούλη με Δημοκρίτου με αποτέλεσμα μόνο ένας μικρός διάδρομος να εξασφαλίζει την πρόσβαση στον πεζόδρομο της Βενιζέλου.

«Ευτυχώς που είναι καλοκαίρι και είναι μειωμένη η κίνηση» μας είπαν οι παραπονούμενοι παρατηρώντας σκωπτικά πως ακόμα οι εργασίες βρίσκονται στο μισό κομμάτι του δρόμου.

Η αλήθεια είναι ότι με τούτα και με κείνα, το έργο τράβηξε πολύ στον χρόνο… κάτι η καραντίνα του κορωνοϊού, κάτι η διαβούλευση και οι συσκέψεις για τη διαχείριση των αρχαιολογικών ευρημάτων του Βυζαντινού Τείχους, πήγαν πίσω την ολοκλήρωση του έργου, με αποτέλεσμα οι εργασίες για την βελτίωση της προσπελασιμότητας, δυστυχώς τελικά να την εμποδίζουν…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.