Παραποιηση της αληθειας «ενωπιος ενωπιω»

Είναι εντυπωσιακό να παρακολουθεί κάποιος την παραποίηση της αλήθειας και τη διαστρέβλωσή της τη στιγμή που συμβαίνει και με τους παριστάμενους εκπροσώπους της πολιτικής να μη λένε κουβέντα, αντιθέτως να συζητούν σαν να μην  συμβαίνει τίποτα.

Αναφερόμαστε στο γεγονός των σχολίων περί σχεδίου Grexit που ετοίμαζε μεταξύ άλλων ο Γιάνης Βαρουφάκης ως και όφειλε, αφού η δουλειά  που του ανατέθηκε ήταν η διαχείριση της διαπραγμάτευσης και η ετοιμότητα για όλα τα πιθανά σενάρια. Αυτό περίπου είπε σε δήλωσή του στον Real Fm, και αυτό ακούστηκε και ως ραδιοφωνικό απόσπασμα.
 
Το ζήτημα είναι ότι η ανκοργούμαν του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ Σία Κοσιώνη με συνάδελφό της σχολιαστή ήταν οι πρώτοι από το κανάλι που το άκουσαν διαφορετικά, βεβαιώνοντας ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης το μόνο που επιθυμούσε ήταν το Grexit, άρα ήταν υπόλογος!!! 

Την σκυτάλη από τη Σία Κοσιώνη παρέλαβε επαξίως η Εύα Αντωνοπούλου με καλεσμένους τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον Μάκη Βορίδη και τινές άλλους, κι άρχισε η συζήτηση για τον «προδότη» Βαρουφάκη με τους δύο παρευρισκόμενους να επιδοτούν τη λάσπη, κι ας ήξεραν ότι δεν είναι έτσι. Ευτυχώς που ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε την ψυχραιμία του και τους εξήγησε μάλιστα την τελετουργία του λαϊκού ειδώλου που κατασκευάζουν τα media σε πρώτη φάση, για να μπορούν αμέσως μετά να κονιορτοποιούν το θύμα προσφέροντας μεγαλύτερες απολαύσεις!!!
Μπόχα από παντού, αγεφύρωτη!!! Τ.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.