Παραμενει προεδρος του Συλλογου Φιλων του Ψυχολογικου Κεντρου Ξανθης η Γεωργια Ανδρεου

Νέο ΔΣ για τον δραστήριο σύλλογο της γειτονικής πόλης

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και της εξελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου Φίλων του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, με την κ. Γεωργία Ανδρέου, διευθύντρια του ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής αλλά και ιδιαίτερα δραστήρια συμπολίτισσά μας να παραμένει για ακόμα μια θητεία στην θέση της προέδρου.

Το νέο Δ.Σ. που δραστήριου Συλλόγου της γειτονικής μας Ξάνθης, συμπληρώνουν οι κ.κ. Φωτεινή Μπαρουτσή – Σιδηροπούλου, Αναστασία Βορίδου, Βασίλειος Χαραλαμπίδης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Ελένη Γεωργιάδου και Στυλιανή Χαραλαμπίδου, ενώ στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι κ.κ.Αικατερίνη Κατιρτζηδάκη, Ελένη Χατζοπούλου- Παπαδοπούλου και Ζωή Σπυριδοπούλου.

Ο σύλλογος «Οι Φίλοι του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης», με τη σχετική ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης, τις τοπικές Αρχές, Φορείς, Φίλους, συμπαραστάτες, τους καταστηματάρχες δωρητές της λαχειοφόρου του συλλόγου, τους ανώνυμους δωρητές και τους Σύλλογο Γυναικών Γενησέας, Κοτσαμπασίδη Θεανώ, Καραμπέτση Κωνσταντίνο, Τσάγκα Πολυχρόνη, Στεφανάκη Φίλιππο, Τσάγκα Αναστασία, Κουκουλιάτα Ευαγγελία, Μυλωνά Βασιλική καθώς και τα ΜΜΕ που στηρίζουν τις προσπάθειες της διοίκησής του. Εύχονται καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση με περισσή αγάπη και στήριξη στους αδύναμους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.