Παραιτηση Τολιου με πολλα ερωτηματικα για την υποθεση της ΕΝ.ΚΛΩ.

Την παραίτησή του υπέβαλε χθες, λίγα 24ωρα μετά από την επίσκεψή του στην Κομοτηνή, όπου ανακοίνωσε το σχέδιο για την επανεκκίνηση της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννης Τόλιος.

Ο κ. Τόλιος στην ανακοίνωση της αιφνιδιαστικής παραίτησής του επεσήμανε πως αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της διαφωνίας του με την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, ενώ θα παραμείνει προσωρινά στη θέση του μέχρι τον ορισμό του αντικαταστάτη του.

Η παραίτηση του κ. Τόλιου δημιουργεί προβληματισμό  στην τοπική κοινωνία της Ροδόπης, σε σχέση με την έκβαση του σχεδίου επαναλειτουργίας της ΕΝ.ΚΛΩ. Εξάλλου, ανησυχίες για τα όσα ακούσαμε δια στόματός του την προηγούμενη εβδομάδα εκφράστηκαν ήδη από την επομένη της επίσκεψής του στην Κομοτηνή και φιλοξενήθηκαν στον «ΠτΘ», στο φύλλο του Σαββάτου.

Ωστόσο καθότι ο πανικός και η έλλειψη ψυχραιμίας περισσεύει αυτές τις μέρες απ’ όλους μας, ας ελπίσουμε ότι η αποχώρηση του κ. Τόλιου δεν ισοδυναμεί με ματαίωση των φιλόδοξων σχεδίων της κυβέρνησης για την υπόθεση των Κλωστηρίων…Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.